Ποιοί είμαστε:

 

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Ι. Τατσιράμος ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1957 ως κτηνίατρος*. Το 1975, το όραμά του για την παροχή τεχνογνωσίας στο επιστημονικό κομμάτι της υπό οργάνωση τότε πτηνοτροφίας μετουσιώθηκε σε επιχειρηματική δραστηριότητα, οπότε και ιδρύθηκε εταιρεία με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία κτηνιατρικών φαρμάκων και λοιπών διατροφικών προϊόντων για τα παραγωγικά ζώα και τα ζώα συντροφιάς καθώς και προϊόντα υγειονομικής σημασίας και βιοκτόνα. Η ιδιαίτερη αγάπη του προς τα πτηνά λόγω της ειδικότητάς του και οι εξαιρετικές του γνώσεις πάνω στην πτηνοπαθολογία, βοήθησαν στο να δημιουργήσει μια πλήρη σειρά φαρμακευτικών και διατροφικών σκευασμάτων για τα ωδικά και καλλωπιστικά πτηνά και τα περιστέρια.

 

Το 1984 ανέλαβε τη διοίκηση ο Ιωάννης Κ. Τατσιράμος και από τότε η εταιρεία λειτουργεί με το διακριτικό τίτλο TAFARM. Έκτοτε, τέθηκαν νέες βάσεις για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξή της.

 

Με το πέρασμα των χρόνων η TAFARM εδραιώθηκε έχοντας στο ενεργητικό της αξιόλογες συνεργασίες με ηγετικούς προμηθευτικούς κτηνιατρικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και με σημαντικούς πελάτες, μονάδες ζωικής παραγωγής και ιδιαίτερα μονάδες πτηνοτροφίας, η οποία σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της εγχώριας αγροτικής οικονομίας.

Με στόχο την καινοτομία και με απόλυτο σεβασμό στη συνεργασία με τον πελάτη, προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί η κάλυψη των αναγκών του , μέσω μιας ευρείας γκάμας ανταγωνιστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας που η TAFARM εισάγει, διαθέτει και εμπορεύεται αποκλειστικά.

Το 2015, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα βρισκόταν σε περίοδο οικονομικής ύφεσης η TAFARM ολοκλήρωσε ένα μεγάλο επενδυτικό σχέδιο που αφορούσε την οικοδόμηση νέων ιδιόκτητων και υπερσύγχρονων βιομηχανικών εγκαταστάσεων, με πλήρως ανεπτυγμένες υποδομές logistics, γραφεία κ.λπ. για την περαιτέρω ανάπτυξή της, τόσο στην Ελλάδα όσο αι στο εξωτερικό.

Η συνεχής ανοδική πορεία της TAFARM αντανακλά την πολυετή εμπιστοσύνη των πελατών, με την οποία την περιβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια τόσο οι παλαιοί πελάτες που γνωρίζουν την ποιότητα και το επίπεδό των προϊόντων και των υπηρεσιών της, όσο και οι νέοι που ξεκινούν τώρα συνεργασία με την εταιρεία.

 

* α) Απόφοιτος& Κάτοχος Διδακτορικού στην Πτηνοπαθολογία από τη φημισμένη Κτηνιατρική Σχολή Alford (Παρισίων, Γαλλίας).

β) Κάτοχος Διπλώματος Μικροβιολογίας των εργαστηρίων Pasteur (Παρισίων, Γαλλίας).

γ) Συγγραφέας του βιβλίου «Ασθένειες των Καναρινιών, των Ωδικών & Καλλωπιστικών Πουλιών»/ Copyright 2003- Εκδόσεις Βήτα Medical Arts.